Krajina lískových oříšků

Krajina lískových oříšků

Anotace: ...o životě........

Někdy se stane, že člověk
projde kus života sám.
Den po dni, zítřek po zítřku
a v samotě nocí vysní si
k obrazu zlatý rám s krajinou
tajemství z lískových oříšků.
Autor Hančí, 16.09.2004
Přečteno 858x
Tipy 2
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí