Tyrani

Tyrani

Anotace: Mám strach že se nic nevyrovná lhářům!!!

Nevěřte lhářům-poplatkářům

Snad si to okrádání nenecháte líbit,
jen mějte svoji vlasteneckou čest,
tisíce keců Vám mohou vládci slíbit,
nevěřte jim je v nich skrytá lest.

Když mocní páni ucítí Vaše peněženky,
že voní malou vejplatou,
hrabat si budou prachy pro milenky,
sražte je krutou odplatou.

Rok 2008 hůře (black) nebo lépe (white)

Odveta byla proti tvrzení,
zda lepší svět nám r. 2008 přichystá,
nebuďte lidé od nich zmámení,
táhněte jako chytrý šachysta.

Poražte všechny klamné protivníky,
královně chtivé dejte mat,
jak sladce voní jejich drahé fíky,
národe probuď se ty nemáš co žrát.

Odstraňte jejich krutou porobenost,
vládcovi peněz dejte šach,
občanům dejte hvězdnou spravedlnost,
jen ať je čeká (tyrany) lítý krach.
Autor Básník lásky, 08.01.2008
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí