Ironický smích

Ironický smích

Anotace: +*+

Pod přikrývkou ledovou,
jež tvoří padlý sníh,
mám dušičku bolavou
a ironický smích.

V zákoutí stínů
lačnu po krvi,
po životě jihnu,
jak moc nikdo netuší.

Na místech temných
přežívám
soucit druhých
nemívám!
Autor Certain Expiry, 08.01.2008
Přečteno 646x
Tipy 1
Poslední tipující: Danah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí