Nechci osud!

Nechci osud!

Anotace: Vážně tak jak říkám nechci to co je že prej jednou daný! budu žít tak jak chci a ne jak mi řekli,,, Asi teda!

Když v hodinách světa stane se chybička
Vážně věřte je to jen chvilička.
Vteřina trvá v přepočtu roky,
Ptám se kdo řídí naše kroky.

Teda, přejdeš přes ulici je to jen chvilička
Tramvaj, brzdy byla to chybička?

I cesta v autě vážně jen chvilička
Děcko na ulici, v dráze jízdy, kde byla matička?
Byla to chybička?

Vážně i zábava, plavec co nezvládl síly, jen chvilička
Proud vody ho ztrhl a už ho bere dravá voda,teda vodička
Byla to chybička?

A zase to auto, se dálnicí řítí malinká chvilička
proti co jede jinej blbě svítí, v proti směru se řítí
Byla to chybička?

Kroky naše sou předem daný a je to jen chvilička
Říkáme jsme tu roky, však je tu ta chybička

Nebo je to tak správný a máme bejt vedený?
Je to pravda a je nám to daný?
Nerad to říkám ale nežijeme asi dobře
Co se stane když jen tak ledabyle, nastavíš nohu kobře?
Co se stane když řekneš osudu stůj!
Ne,neberu, nechci tu chybu, chci život svůj!!!
Autor RendyMCAir, 17.06.2005
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Na osud věřím. Myslím, že vše se děje z nějakého důvodu... Ale můžeme to změnit.
Moc se mi tohle dílko líbí. Škoda, že je hranice 100%... Dala bych ti minimálně 150%

08.01.2006 20:33:00 | niKoteen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí