Life is hurt

Life is hurt

Anotace: trošku starší dílko ale přece jenom tady patří...

Propadám strachu a deprsím,
nejsem to já, nějak jsem se změnila.
Nekleknu si na kolena a o radu neprosím,
slz jsem už asi hektolitry prolila.
Nevím jak dál žít mám,
netuším co je pro mě spravné.
Styl kterým žije dobře znám,
změny by moly být víc než zradné.
Vím, že mu tím ublížím,
ale neumím vyhovět všem.
Nikdy se už s nikým nesblížím,
už i tak vlastně hnusná jsem.
Autor Kopretinka, 08.01.2008
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: elfkan, excited, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejsi hnusná...=) časem se vrátíš zpět...

08.01.2008 20:02:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí