Nicota

Nicota

Anotace: Narychlo....není to povedený ale snaha byla...

Kolem mě jen prázdno a tma,
v srdci smutek a krvácející rány.
Já v tom všem bloudím samotná,
opět dokončím příběh,a otočím listy na nové strany.

Vše co slyším,
je můj tlukot srdce a zrychlující se dech,
já jen myslím,
že mám to v životě na lásku velkej pech.

Kde tedy jsem?
Jak najít to správný jméno?
Ne!To není sen,
Nicota!A opět beru do ruky své pero...
...a začínám psát další kapitolu svěho života.
Autor Štěpulínka, 08.01.2008
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, Norlein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nicota není.. vždycky něco je..

16.02.2008 13:28:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí