Ďáblův obraz

Ďáblův obraz

Anotace: jo jo takhle to dopadá když začne čert malovat...

Maloval ďábel na plátno obraz,
měl to být portrét anděla.

Díval jsem se mu přes rameno,
já vím, že se to nedělá.

Na konci štětce světlo a stíny tančí mu tiché smutné blues,
modrá je z nebe a hnědá z hlíny zbývá už jenom malý kus.

Dokončil dílo otřel si ruce a obraz ke mně otočil,
to co jsem na něm má lásko viděl tomu bych nikdy nevěřil.

Na plátně totiž byla má duše do tvojich očí chycená,
ďábel se zasmál pak zlomil štětec,
řek, že ten obraz neprodá.
Autor DERALTE, 18.06.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí