Dívce

Dívce

Anotace: ...opět pro dívku...

Kveteš už od mala
jako trvalka na zahrádce.
Sem tam rosou slzí jsi zmáčená
i spoutaná stonky svlačce.

Už víš, kde jsi se prvně líbala
a hřála dlaň ve druhé dlani,
do zrcadel louží se dívala
a čekala, co ti poví.

Kveteš už od mala a rozkvétáš
lístek po lístku. Den po dni běží
dál a dál a přináší pokaždé
jinou bolístku.

Už víš, že na růžích voní květy
a píchají trny, že slzy trápení
živí i lásku, že dny žití jsou
jako perly na provázku.
Autor Hančí, 16.09.2004
Přečteno 675x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký :)

05.11.2011 14:51:59 | Makyna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí