Lala lej

Lala lej

Anotace: Jedna taková hravá

lala lej jen tu mou hrej
prý mě znáš, tak povídej
jaká jsem?

možná anděl a možná čert
možná sladká a možná jed
možná ryba a možná rak
možná jen tele a třeba drak!

lala lej jen tu mou hrej
prý mě znáš, tak povídej
jaká jsem?

možná dítě a možná dáma
možná s někým a možná sama
možná šereda a možná hezká
možná se mi svět směje a třeba tleská!

lala lej jen tu mou hrej
prý mě znáš, tak povídej
jaká jsem?

možná líná a možná pilná
možná drzá a možná vlídná
možná nudná a možná hravá
možná jen další a třeba ta pravá!

lala lej jen tu mou hrej
moc o mně nevíš, tak poznávej
jaká jsem ..
Autor lalej, 09.01.2008
Přečteno 316x
Tipy 17
Poslední tipující: hostmen, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Mallerick, hanele m., S..a, Andee, Heda, Psavec, blue, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:+)

02.02.2008 07:44:00 | Bíša

a tohle je hravá písnička :o)

26.01.2008 15:18:00 | hanele m.

Ty jsi celá řada otazníků, co stojí za prozkoumání.

09.01.2008 22:14:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí