Cestičkou do nebe

Cestičkou do nebe

Anotace: Je to o jednom skvělém člověku, který ztratil něco, co dlouho hledal a ještě rychleji o to dokázal přijít. Jen bych mu chtěla říct: "Je mi to líto."

fotku jsi zasklil
v očích máš zář
ruce jsou teplé
jen smutek kalí tvář
myslel sis
snadno
všechno se změní,
není Ti radno
smutek a rozednění

polštáře skrývají Tvůj noční stesk
oči Ti nezáří,
skrývají brek
tolik Tě mrzí,
cos všechno opustil
bolí to víc,
než by sis připustil
sílu svou sbíráš
přetvářku
masky jsou Tvojí oporou
v noci se choulíš v samotě,
v duši už jen s pokorou

takhle jsi nechtěl
aby to skončilo
stále jsi doufal
něco se změnilo
chtěl by jsi s ní
cestičkou do nebe
ona však po ní,
dávno jde bez Tebe...
Autor forget-me-not, 09.01.2008
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: face to face, Martinecka23, WhiteSkull, pulita alma
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Proč mám pocit, že mi mluvíš z duše", řek jeden smutný člověk suše...

09.01.2008 17:42:00 | Michael František

jo tohle je mi známé...krásná

09.01.2008 14:07:00 | face to face

nádherně napsané, až se ve mě všechno sevřelo...

09.01.2008 12:20:00 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí