Hádej proč..

Hádej proč..

Anotace: Hádej proč.. (Automatický text se skrytým významem..)

Hádej proč..

Škoda,
že nevidíš, jak moc mi na tobě záleží,
škoda,
že necítíš to pouto nádherné
škoda,
že jen já dávám a nechci zpátky nic,
(jakoby jen pro tebe mělo smysl žít).

Jsi perla v nejkrásnější mušli
a já si dovolím udělat něco,
aby tě našli,
byla by škoda o tebe přijít
- ztratit a už nikdy ne-najít.

Miluji tebe, toho člověka,
který rozdává radost do světa,
ten pohled,
jež prosvítí každé lidské chřípí.

Jsi poklad,
který nevyčíslitelnou má cenu,
neboj - já to nikdy nepřeženu.
Jsi pro mě
a já pro tebe,
spolu vydáme se do nebe.

Však škoda,
znovu to slovo zmiňuji,
škoda,
ale ničeho nelituji.
Dala jsem ti vše
a nechtěla nic,
ale teď už musím,
musím se vydat pryč...
Autor LOMI, 09.01.2008
Přečteno 266x
Tipy 10
Poslední tipující: blue, už ne pernikova princezna, colorka, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí