Pro medvěda

Pro medvěda

Anotace: Pro mého kamaráda Medvěda

Za úplňku potmě v lese,
medvěd s košíkem se nese,
vejce v košíku však nedonese,
protože potmě lehce zakopne se,
vejce, která měla býti v míse,
o velkou hlavu rozbijí se,
bábovka nebude už ví se,
špatně dopadla tato mise,
k medvědům bábovka nehodí se,
ale spíše basa Gambrinuse.
Autor Stroganov, 09.01.2008
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hej to je pěkně vtipná básnička.Fakt se mi líbí:)

09.01.2008 12:28:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí