Beruško, miluji Tě

Beruško, miluji Tě

Anotace: Báseň o mé lásce k dívce, která dala mému životu něhu, lásku, světlo do mých očí a ukázala mi,že milovat je stále ten nejcennější dar na světě.

Beruško, z celé duše a celého srdce Tě miluji,
má láska je teď to jediné co ti mohu dát,
přesto Ti má milovaná květinko slibuji,
že udělám vše, abych tě viděl se smát.

Jsi plamenem, jenž mě v srdci bude vždy hřát,
ztratím-li Tě, tak ztratím své srdce a smysl žít,
proto přeji si a budu si celý svůj život moc přát,
abych mohl s Tebou po svém boku životem jít.

Jsi tak milá, hodná, jsi dívka duší výjimečná,
jsi světlem hvězd, jsi leskem perel v hlubinách,
jsi kouzelná, skvělá, jsi dívka strašně báječná,
jsi vůní něhy, jenž nese vánek v krajinách.

Chtěl bych být s Tebou a šaty Ti vybírat,
na Tvém krásném těle je s něhou zapínat,
večer vedle Tebe ležet a oči své zavírat,
každý den bych moc chtěl s Tebou usínat.

Věřím, že sen můj se konečně jednou splní,
na Tvůj prst budu moci svatební prsten dát,
můj život Tvé srdce štěstím a láskou vyplní,
ach, Beruško, vždyť Tě mám tak strašně rád.
Autor Martin M., 18.06.2005
Přečteno 1093x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí