Kateřině

Kateřině

Anotace: ...

Když se zahledím
do očí tvých.
Nádherných a zářících.
Vidím v nich miliony hvězd
po nebi rozsetých.
Nádherných a zářících.

Když se zahledím
do očí tvých.
Nádherných a zářících.
Připadám si jak ve snech úžasných.
Nádherných a zářících.

Když se zahledím
do očí tvých.
Nádherných a zářících.
chtěl bych se dotknout rtů tvých.
Nádherných a úžasných.

Stojím teď u tebe.
Hledím ti do očí.
Do dlaní tvých
Vkládám ti srdce své,
Věc mou nejdražší,
ať už tě nestraší,
že je to jen snůška krásných lží.
Neboť polibkem ti to teď zpečetím.
Kateřino miluji tě!!
Autor Platón, 09.01.2008
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí