motýlí spoutaní

motýlí spoutaní

Anotace: ...

Motýlí křídla v síti
Cítím místo srdce
Jejich křídla bijí
Tepají tupě
Jen čekám kdy
zpřetrhají síť

Myslíš že hravě?
...je to síť pro rybáře
Spletená důvěrnými slovy
V malinkatá očka
Kterými snad jen sněhu vločka
Prostoupí roztávajíc
v šlépějích

ale ty stojíš
vím, že je neušlapeš
bezmocné motýly
v těžkých sítích pro rybáře
že jednou je osvobodíš
až přestanou tak bít

já vím, že rozvážeš síť
nebo to udělám já
až se jednoho dne utiší

...
Autor Andee, 09.01.2008
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: maena, Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky píšeš, líbí se mi tvůj styl...

11.01.2008 17:03:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí