před bojem

před bojem

Anotace: kolem půlnoci řed maturou heh

Už asi jen 8hodin mě od ní dělí
a já neumím stále nic

nevím zda jít spát či zůstat bdělí
je mi chvíli chlad, pak zas hyc

přišlo to tak náhle
až jsem se toho bál

proč učení do hlavy vleče se tak táhle?
co bych za čas navíc teď dal?

už asi jen 7hodin mě od ní dělí
už jen 7hodin stresu

pak přijdou muka, nebo pocit skvělý
který stejně neunesu

stále mě sužuje ten stav
kdy mám náhle tisíce hlav

každá plácá to co chce
a rozum je zmatený jako moucha v polívce

už asi jen 6hodin mě od ní dělí
úměrně únavě snižuje se tempo myšlení

pak spolu půjdem se spocenými čeli
do všeho toho dění

ruce svírají se v kapsách v pěsti
je na čase ukázat vědomosti

Už asi jen 5hodin a bude jasno
kdo se stane vítězem

teď ale už nelze vnímat čas
probouzím se a po těle cítím mráz
Autor Jan Střelec, 16.09.2004
Přečteno 545x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí