Život

Život

Anotace: Co dodat? Psáno spontánně, jako ostatně většinou... Takový je život...

Život je k pláči, život je k smíchu,
život je černý a bílý,
v životě uvidíš neštěstí i pýchu,
život stojí emoce a síly.

Nevíš, kdy zemřeš, nevíš, kdy budeš šťastný,
nevíš co přijde, nevíš co bude pak.
Víš sice co bylo, víš, že musíš žít,
víš, že nesmíš čekat a nadávat.

Jednou nahoru a potom zase dolů.
Život je (bohužel??) jak výtah,
z každého kroku plyne poučení trochu,
vždy musíš vstát a jít dál.

V životě zažiješ dobré i zlé,
v životě zemřeš několikrát,
zemřeš pro to, co miluješ a je milé,
znovu se narodíš a budeš vzpomínat.

Když ti osud nepřeje a až na zem tě srazí,
když ti život nejde, jak bys chtěl, vše se mění,
vstaň, buď bojovník a řekni si:nic mě nerozhází,
život je možná nespravedlivý, ale bojovat se stále cení...
Autor Teeya, 18.06.2005
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Nejvice se mi libi posledni sloka.

16.05.2006 17:21:00 | Montynka

Poměrně kulturní, jo hezké.

20.03.2006 20:49:00 | Exodus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí