ZVUKY z HRDINY

ZVUKY z HRDINY

Anotace: jedna ze šuplíků před mnoha a mnoha lety

Dýchám tvůj opar
pláču tvé slzy
cítím tvou bolest
skončil jsem pozdě
ty zas moc brzy
zvuky v tvé hlavě
čekají na smrt
nechci ,ale musím celou
polít tě kyselinou citrónovou
vůni k zvracení...
jedno škrtnutí...
ze spoda očerním tvou zbytečnou druhou stranu
tep srdce zvýšený...
dech sevřený...
vynořit se nad hladinu
už saji z hada krev
není voda...
není břeh...
na břehu hnědý nádor
v nádoru jed...
dívám se za tebe
ty zase za mě
možná že vidím do tebe
a možná ty do mě.
Autor Lipschowski, 10.01.2008
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Anejet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí