Naposled

Naposled

Anotace: Host,který přišel .......

Na stole poslední večeře páně,
do tuctu nám však zbývá,
ten,který po milosrdné ráně,
se na nás zpod talíře dívá.
Snad naposled..........?

Jen přisuňte se blíže,
prostřeno jest má každý,
ač svůj talíř nevylíže,
ten který dopustil se vraždy.
Snad naposled..........?

Ačkoli jsme jeho hosti,
v jeho vlastním domě,
odhazujeme ožrané kosti,
a všechno pryč,kromě.....
Snad naposled.........?

Uff,to byla hostina časů,
a jako vzpomínku na ni,
necháme si výkřiky hlasů,
vyřezané znamení v dlani.
Snad naposled.....?
Autor barak 2, 10.01.2008
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: lalej
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doobrý..

13.01.2008 14:29:00 | Vision of me

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí