Prázdnota

Prázdnota

Anotace: tohle jsem napsala,protože jsem se potřebovala svěřit,ale nebylo komu..

někdy už nevíš jak dál
a ztrácíš i tu poslední naději
ten žár uvnitř co vždycky tě hřál
kam všichni známí se poděli?
proč někdo, kdo tě vždy podržel
je najednou zlý a chladný
aby si tě ve své moci udržel.
teď nezbyl nikdo...žádný
...ten pocit prázdný...
tak dej mi naději,pocit bezpečí
ať nikdo konečně už nebrečí!
hořké slzy bez naděje
...konec - už jen zbytky děje
nikdo nezbyl - už jen ty
a s tebou pocit prázdnoty...
Autor frida, 18.06.2005
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí