Věkem sněhového snu

Věkem sněhového snu

Anotace: Taková postupně sněžná báseň...

Sbírka: Krajíc života

Jen ticho poznalo
rozechvělou tmu
v závoji bílých mračen
ve věku sněhového snu.

A jen ticho ztratilo
rozespalé břehy
na střechách zbloudilců
z papírové něhy.

A věkem sněhového snu
zabloudil hlas ticha v korunách,
kde potomci větvoví
umlkli v dětských hrách.

A ten sníh hřál
dotekem mezi stíny
s dotekem posledního snu
v paprscích bílé viny.
Autor Káňátko, 10.01.2008
Přečteno 474x
Tipy 4
Poslední tipující: Karonhisake, Dagon.Lestat - My winter storm, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlouho jsem zde na Literu nečetl něco co by se mi tak líbilo...

10.01.2008 18:19:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí