cesta z očí tvých

cesta z očí tvých

Anotace: vždyť si máme tolik, co dát

Cesta z očí tvých,
kde vše je řešením
v nichž cesta je cílem
stavěná bagrem
sypaná kamením
trním lemovaná
pro nutné zlo jež je řešením
není stvořená, nabízená, obávaná
pomoc co může být pokušením.
rozumem svým vše napadrť
všechno, co tobě dávané
nebuď dál než pravda tvá
nejsi to, co bylo, ale to, co bude
a věř mi prosím
vždyť si máme tolik, co dát...
Autor Skaja, 10.01.2008
Přečteno 441x
Tipy 8
Poslední tipující: Gracia, LuciAngel, Dagon.Lestat - My winter storm, Danah, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

minulost není budoucnost... , pěkné

24.01.2008 16:26:00 | Janca.LP

Co když minulostí je budoucnost? Ale to snad ne.... jinak hezká

10.01.2008 18:11:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí