Něco mimořádnýho

Něco mimořádnýho

Anotace: ..

Chtěl jsem pro Tebe
udělat něco mimořádnýho
a Ty sis
nic jiného nepřála

(už by jsi mi chyběla)

-To víš, mám o Tebe strach
-prý po nocích pláčeš

(den ode dne stárneš)

nelhal bych Ti

v sladkém objetí
jako dvě děti
na pískovišti

(je tohle štěstí?)

promiň,
nechtěla jsem Tě vzbudit

ale teď
už bude líp..
Autor seed.misulka, 10.01.2008
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Danah, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí