Pro

Pro

Anotace: Asi miluji... život.

Pro slzy z mostu skočit snad,
pro slova srdce život chtít,
a co pro slova- milovat,
pro ně své cíle položit.
Pro jarní svit jít světa kraj
pro úsměvy své chmury vzdát
pro kousek citu zažít ráj,
na světě vlastní vyhledat.
Pro vůni třešní v plném květu,
pro první hvězdu brzy k ránu,
své srdce dávám jenom světu,
co otvírá sám Zlatou bránu.
Autor Dilla, 10.01.2008
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: WhiteSkull, jára spots, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezký vždycky je pro co,nebo prokoho milovat...... jára

11.01.2008 08:20:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí