Otázka po otázce

Otázka po otázce

Anotace: řekni prosím....

???
???????
?????????????????????
?????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????
??????????????????????????????
??????????????????????
??????????????
?????????
??????
???

Jdou po sobě,
už tě vidí,
nemáš zbraň při sobě,
přesto se klidíš.

Prochází životem,
všude ji vidí,
hučí cinkotem,
dělá cizí.

Jsem blázen
ty to neříkáš,
tebou doprovázen,
se mě nezříkáš.

Otázku mi dáváš,
a blázna poutaje,
marně se domníváš,
jak blaze je.

Světu a jeho rytmu,
ne rytmu harmonie,
však jistá a-logie,
včera a dnes vládne.

Dostávám otázku,
nechci říkat odpověď,
mám chuť na pohádku,
tak ji předpověď.

Řekni jak pohádka,
nám už tak cizí,
má říci odpověď,
která je ryzí.

Končí teď pohádka,
zodpověz poslední,
co je ta otázka,
která je cizí?
Autor A.N.D.Y., 10.01.2008
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Adrianne Nesser
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí