psaní

psaní

Anotace: šel dědek na půdu

Lichva zavání mlhovinou jen střídmě
A vloucí se za dýmem
Též nukleárně působí
A starobou v hadru jen z lehkého kovu se průsvitní

Než tak
Jest lepším švihákem mláceno
Neb nikdy znamená přeci jen jestiť

Semaforum papouška na rameně
Blicno a řada jede a jede
New Yorkem,Yorksheerem,Pradlenou

Alice,neviděla jste někde zřítko?
Než tak,prdy z trubice

Licoměrnost zaváhaná v kulise
Se tradmě klimotá na střeše cos viděl
Je to jen anténa a ostrov
Snižuje se podkolen
A mává a zdraví tam na Letné

Jsou
Měněni řasenkou a žabím kluňkem
Neznalosti jsou v barevném krobaci

Ach frantové
Karaokeš
Autor Mrášnivor, 11.01.2008
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí