O pavoučkovi

O pavoučkovi

Anotace: O pavoučkovi.. nebo ne? :-)

Neváhej ani na vteřinu
a neboj se té propasti
pavouček posté spřádá pavučinu
aby tě chytil do pasti

To vítr zpřetrhal ty sítě
a pavoučka hodil do řeky
neboj se, nejsi přece dítě
a nic netrvá navěky

pavouk se objevil na hladině
už věříš na pohádky?
vždyť to, co zmizlo ve vteřině
se zase vrátí zpátky...
Autor godness, 11.01.2008
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí