Tango

Tango

Anotace: O Kunderovi a jeho knížce ,Nesnesitelná lehkost bytí´kterou jsem nečetla... O vášnivém tangu... O včerejším večeru... O svobodě...

Vášeň s brýlemi učitelky,
hranaté obroučky a sytě černá.
Tiché klouzání tanečních bot po parketu,
plynulý hovor,
jemná vůně horké čokolády...
A samota,
kterou si tak užívám!
/Jsem velká holka!/

Sama po nocích se toulám,
je mi tak krásně,
když vím,
že usínat vedle tebe nad ránem budu smět...
Že zavřu oči v tvém objetí...

Tančí tango
a harmoniku drží dvě černovlasé dívky..
Jedna mačká klávesy
a druhá táhlými tóny hraje...
Zavřené oči,
důvěra:
,, Veď mě, dnešní večer je tvůj.“
vášeň:
,, Líbej mě... A nepřestávej.“.

A dívky stále hrají...
Poznávám to tady,
ta hudba,
ta láska...

,, Ještě jednu horkou čokoládu!
Prosím...“
Noc je přeci jenom dlouhá...
Kdybych... se tu zapomněla...
... Budeš mě hledat?

Děkuji,
tento večer byl výjimečný...
Bylo to pěkné...
Ta lehkost, ach ta lehkost...
/ Ta nesnesitelná lehkost bytí /
Ano... je to tak...
On měl pravdu!
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: simsa, qpal, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí