Recept na štěstí

Recept na štěstí

Anotace: znáte ho ?

Špetka naděje do kotlíku
Trocha krve ze špendlíku
Hrstka lásky nekonečné
Úsměv jedné dámy sličné

Lžička štěstí, radosti
Ať odplynou starosti
Do vzdáleného kraje
Kde sluníčko si hraje

Dnem i nocí, neustále
Na nejkrásnějším bále
Kde se splní naše přání
I z nejtájnějšího zdání

To je recept budoucnosti
Plná bude jen radosti
Tak se ponořte s námi
Do světa, kde budete pány
Autor llussinka, 11.01.2008
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí