Politá petrolejem

Politá petrolejem

Anotace: duše těch, kteří vybočují z drah

Slova téměř naškrobená Savem
Talíře na dršťkovou Dobrá jména
co splynula se svým davem
jako milování se ve zdi
bez vlastní identity
Lodě které se
hledají jako hádanky
z Tvých dlaní A taky propitá očima
naše doba co se bezútěšně
klaní
Blekotající Hirošima
září z rozepnutých kalhot
ve dvě v noci
jak červený žárovky
na zábradlí u bordelu
při koupi Aljašky
za pakatel
Sen o prapodivných jistotách
becherovkové lejdy
která se miluje s alkoholem
v prochladlé posteli
a přikrývá se hvězdami
Její konejšivé smutky
vyprahlá ústa
na obličeji který vyluxoval
režim lidi a falešné city
vídám ve svých snech
o Tobě
až půjdeš budovat
svou panelovou duši
jako pomocná síla
v příbězích

rozeběhlých

železnic

magistrály

mého těla
Autor Jasmin de Paris, 11.01.2008
Přečteno 230x
Tipy 8
Poslední tipující: Renatka, Vladimír P., Nola77, její alter ego, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Piš tak dál...

11.01.2008 19:09:00 | Bíša

Rozhodně se jedná o beatnickou poesii. Jenže tu já budu mít asi na věky spojenou s Hrabětem, jehož poetičnosti se v mých očích bohužel nevyrovnáš - vím, absolutně nejsem objektivní...
Jestli tě ten styl naplňuje, jen tak dál. Já mám radši tmavomodré blues :-)

11.01.2008 17:19:00 | Lisa.Ginmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí