CHORÍ TCHORI

CHORÍ TCHORI

Anotace: ...a teď něco prudce haluzné... ;-)

Na úpätí vráskavej hory
žili si raz traja tchori.
Vrátili sa od južných morí.
Prechladli. Sú teraz chorí.
Snáď ich choroba nezmorí.

Prišla na návštevu tchorica,
bozká všetkých na líca:
"Snáď vám pomůže škorica,"
riekla táto parádnica
krajšia ako Cica Mica.

Tchori sa teda škoricou napchali,
zrazu z postelí zdraví skákali,
tchoricu do svojich náručí zajali
a hriešne skutky na nej všetci páchali...
no a to je šťastný koniec básne. Trala-li...
Autor Martyn, 11.01.2008
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí