Myšlenky

Myšlenky

Anotace: O osudech ... a odchodech ..

Jsou chvíle v životě každého,
že odhodlává se k tomu,
překročit práh svého domu.

Jsou chvíle v životě člověka
a je to pravda odvěká,
že když si mnoho slibuje,
pak toho velmi lituje.

Neměl by proto bez rozmyslu
svou minulost si odhodit,
vždyť nikdy ,nikdy neví,
co těžšího se může přihodit.

Třeba by ještě mezi vrátky
poznal, že není žádné
cesty zpátky.
Autor Solledat, 11.01.2008
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí