Svítání a... strach

Svítání a... strach

Anotace: tak trochu o tom co teď prožívám... děsím se každého nového dne a toho, co přinese...

Unavení cestou dlouhou
Obyčejnou lidskou touhou
životem i smrtí pouhou
Jdou...

Andělé co odznak krásy
Jak růže zdobí strouhy kolem cest
Prohnilé kříže - znak klamné lidstva spásy
Nad hlavou nebe a miliardy hvězd
A v duši tmu a srdce plné smutku
Bolest a pláč je naší obranou
Před mečem noci všech našich hříšných skutků
Život je bitvou předem prohranou

Děsíme se v noci svítání
Ač můry hrůzné snadno zahání
Díky nimž křičíš hrůzou ze spaní
Jsme prolhaní...

Jsou těžké nohy, jako z olova
Do očí pálí zář slunce v temnotách
Navěky tělo ke skále přiková
Nelidská hrůza a ďáblův sluha - strach
Napospas orlům vydaní vždycky z jitra
Rvou naše střeva, vidíš jak krvácí
A potom odletí a vrátí se až zítra
Až břich se zahojí; zas maj co na práci

Chceme se vždy něčeho bát
Chceme svou duši ďáblu dát
A tělo nechat ke skále přikovat
A spát...
Autor Bůchví..., 11.01.2008
Přečteno 325x
Tipy 8
Poslední tipující: Já Esther Ruth, wind4ever, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Dračičák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nene, vilém tell si teď nepřijde na své...

12.01.2008 23:30:00 | Já Esther Ruth

nádhera...

12.01.2008 12:12:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Nic si z toho nedělej, mám ty prožitky a pocity podobné, a jsem za ně rád.

11.01.2008 18:58:00 | Dračičák

Co si neuvědomíš, to nepoznáš a co nepoznáš, to neprožiješ, protože si to neuvědomíš.

11.01.2008 18:56:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí