PRODEJNA NÁLAD

PRODEJNA NÁLAD

Anotace: ...

Obchod ve stylu NON STOP baru,
kam denně chodíš pro náladu.
K tomu lotru za kasou,
s lesklou pleší, tváří nebeskou.

Regály jsou narvané, jen na jeden se prach snáší,
novinový článek o nedostatkovém zboží:

Štěstí,láska,úsměvy
to nejkrásnější na zemi,
na pultech nepřebývá.

Chlápek za to nemůže,
prodává, co mu vozí.
Dle tmavosti duše,
dostává též zboží.
Autor vinci, 11.01.2008
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, colorka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

12.01.2008 10:01:00 | rry-cussete

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí