Teplo smutné ulice

Teplo smutné ulice

Anotace: je jako:

Trochu prozaického smutku
ve rtech noci a
sněhu co ržál jak dostihovej kůň
z plechových střech
Uvědomila jsem si jak se mi stýská
opravdicky
Neumím to tak světaznale říct
tak jako Ty
tak abych nebyla obviněna z falešné
solidarity
A máš pravdu znám jen
jak se žije pro svobodu
a opilé hráče kteří
prohráli v kartách
lásku
večery bez interpunkce
když se díváte do očí
odřených kouřem
jak zrezivělé slunce
Slepým archivářům pijáckého klubu
kteří svou
žízeň
po jizvách
vypláčou
v půllitrech

/a já bez Tvých očí Bez Tvých dlaní Bez Tvých slov
v dopisech
bez Tvých rtů bez nadějí bez přítomnosti
a tak strašně smutně hluboko čtyři jedničky
z numerické mřížky
bez Tvých slz bez hvězd před spaním
neumím žít
Prozraď jak Tě mám vyplakat
když tu nejsi/
Autor Jasmin de Paris, 11.01.2008
Přečteno 246x
Tipy 14
Poslední tipující: Renatka, Vladimír P., Bíša, Nola77, její alter ego, Psavec, Lisa.Ginmi, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš talent. Jsi dobrá.

13.01.2008 14:07:00 | Vladimír P.

Omlouvám se, že jsem Tě dlouho nečetl slečno...... Patří mezi pár lidí co sem píše a stojí je za to číst...

12.01.2008 11:57:00 | Nola77

Tvůj styl je prostě skvostný. Čtu, ani nedýchám a v očích mám slzy... jen zatím nevím k čemu to...

11.01.2008 18:22:00 | Lisa.Ginmi

Skvělá...

11.01.2008 18:12:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí