Letmý pohled....

Letmý pohled....

Anotace: prostě básnička pro potěšení...co víc dodat...

Stačí jen letmý pohled
aby potěšil,
možná taky jemný dotek
aby rozzářil.

Sladká slova potěší tě,
zaryjí se ti do mysli,
na dušičce pohladí tě
na nic víc už nemysli...
Autor sarycek, 11.01.2008
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí