žij

žij

Anotace: pro všechny co nemají sebevědomí

Máš krásnou duši,nebo tělo,
co by vlastně tvoje tělo chtělo?
Mít větší prsa a pevný zadeček,
a taky,aby tě chtěl každý sameček?

Tak vykašli se na všechny kritiky,
běž radši do přírody,nebo piš básně,
zpívej,tanči,nebo hrej karty,
prosím tě usměj se,
vždyť život je přece krásnej,

Štve tě každej rok zima,
vykašli se na to,
hlavně,ať je ti zase prima.
Nic přece věčně netrvá,
raduj se každý nový den,
zkus být na chvíli zase bláznem
a splň si aspoň jeden tajný sen.

Slunce svítí,tráva roste,
ale ty to nevidíš,
otevři ty svoje krásné oči
a ucítíš vůni té trávy
a sluneční paprsek tě prosvítí.
Autor mikyša, 12.01.2008
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: veronicie, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádhera. ;-)

18.09.2008 17:01:00 | veronicie

Tak ta je přesně pro mně....díky

25.01.2008 18:59:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí