Volání lásky

Volání lásky

Anotace: Můžeš spadnout, ale vždycky nezapomeň znovu vstát..

Plakala však nevěděla proč…
Vždyť oheň nezhasnul docela..
Život je vlastně kolotoč,
když všechno se točí dokola.

Je tu láska ta snad jediná smysl má..
Snad i slunce pro ni každý den vychází.
Posílí tě když je cesta strmá,
nebo když sílá ti dochází..

Utírám tvé slzy a nesu tě v náručí..
Tak neboj se budu s tebou..
Nikdy nespadneš do područí..
Půjdu s tebou i cestou prázdnou…

Je tu víra…
Najednou už nevidíš jen sám sebe..
Víra , díky které naděje neumírá..
Bože - chci věřit jenom v tebe…
Autor klara07, 12.01.2008
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Bůchví...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí