Báseň pro krvavé jizvy

Báseň pro krvavé jizvy

Anotace: Takové malé zjištění...

Dlouho jsem měl zavřené oči, a tys mi je otevřela.
Uviděl jsem tmu, ukázala jsi mi svou tmu.
Přijal jsem ji a celá má duše do tvé tmy vyhořela.
I Fénix se znovu rodí skrz horkou temnotu.
Ano, jsem Fénix a planu tvou bolestí.
Ve tvé temnotě vidím svaté světlo.
Přelétám a nebo padám nekonečnou tvou propastí?
Je to svaté světlo nebo můj odraz,co když je to zrcadlo?
Ty a tvá tma, pohrdal jsem vámi.
Ale to zrcadlo, to zrcadlí mou tmu, Fénix jsi ty!
Skrz to opovržení mi krvácejí rány.
Kde mám štít, ležím sám na bojišti a chladnou mi rty.
Můj protivník se zjevil díky tvé tmě.
Jsem to já, ležím celý ... mé pohrdání leží ve mě.
Musím přestat myslet o tobě černě.

.
.
.

Drak zdá se tím být poražen.
Ty přede mnou princezna čistá jak oblaka.
Já však po boji zraněn,těmi krvácejícími ranami ponížen.
To zrcadlo, né ty, ale já jsem ta obluda.
Autor krok, 12.01.2008
Přečteno 482x
Tipy 4
Poslední tipující: Kikay, Káňátko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí