..láska je jen slovo...

..láska je jen slovo...

Anotace: newím jen nápad...o růži...

Kdepak jsi má bílá růže
s krůpějí krve na okvětním lístku?
-to když jsem pevně stiskla svou dlaní tvůj stonek,
trny se zabodly do kůže...a možná ještě dál...
píchlo mě u srdce-

Kdepak jsi?
Teď když toužím plakat bolestí.
Víš, předtím jsem nechtěla...

Hledat tě?
Vždyť svět je tak velký.
I jehla v kupce sena
(když se hledá pořádně)
tě jen s malou pravděpodobností píchne do prstu.

Ovšem zranit může každý...
Vždycky se najde někdo,
kdo ochotně a s krutou spokojeností
vrazí trn do zbytku duše.
Jen tak, pro zábavu
(taky jsem taková byla, přiznávám).

Hlavně že se máme rádi...
-Když láska je jen slovo-
Autor Sukuba, 12.01.2008
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nečetla...chystám se na to...ale ten název se mi líbil...a tak trochu inspirace...??

14.01.2008 21:19:00 | Sukuba

Taky se ti zdá, že se "Láska je jen slovo" dokazuje mnohem lépe než "Láska není jen slovo"? Nebo jsem pouze já cynik? A četla jsi tu knihu?

13.01.2008 20:01:00 | Alea - kometa kdovíco přinese

ale to přece vůbec ne.. Láska je mnohem víc... ;)
...to ty ale určitě víš ;)

13.01.2008 14:42:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí