Tanečnica

Tanečnica

Anotace: moja malá tanečnica...

Ponurá noc...
Malá tanečnica vo svetle sviečok
kráča ulicou
tmavou,
prosiacich výkrikov
a bezzubých detí.

Tanečnica s nôžkou malou,
bosá,
kráča
patetickou ulicou,
ticho, po ceste ľudských mravov,
vydláždenej dlaždičkami
božieho lístia ( vražedného amen)

Snová tanečnica,
Len čierne vlasy jej lemujú líca
A zelené oči svietia...
vedia...
nepovedia....

Nočná ulica, ľudské mravy,
Ctihodní páni a dámy,
Mlčané deti ľúbezných rokov
A svätojánske mušky vracajúce sa domov.

Kráčame...
Ja a ty.....
a moja tanečnica
Autor adida, 12.01.2008
Přečteno 237x
Tipy 9
Poslední tipující: Franti, Danah, Theara, jesterka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné

13.01.2008 10:53:00 | Franti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí