Sen...

Sen...

Anotace: přejte mi štěstí. snad dnes...

Každý večer umírá, každou noc v mých snech
Mladičká Julie s tváří jak luna bledou
Každičký večer náhle krátí se jí dech
Duchové pomsty když její tělo svedou
V náruči démona když na hrobě se zmítá
Objata paží s vytetovaným M
Mé srdce úsvit vždy s potěšením vítá
Však jako stín pak probíjím se dnem
Čekaje na chvíli, kdy Julii, svou paní
Já opět spatřím, alespoň na pár chvil
Snad budu moci dnes, ještě před svítáním
Vyrvat ji z náruče těch krvelačných sil
Autor Bůchví..., 12.01.2008
Přečteno 504x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Noc17, Brunette..., malá čarodejnice wiggová netopýrková, MalaIzis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach...

13.01.2008 19:35:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí