Viník

Viník

Anotace: ...

Vůně tvého těla,
tu poznat bylo hřích.
Když dívka ti v náruči bděla.
Dlouze ses odmlčel, docela ztich.

Tvé temné oči ji po těle klouzali.
Tvůj jazyk se pak do ní vpyl!
Dívku do pekla ďáblové vzali,
to, když si ji políbil!

Přehnaně dlouze, hořce a chladně,
rukou přitom hladíc její klín,
si dívku jazykem zkoumal ladně,
a zatím se snášel nad vámi stín!

Byl to hřích, když jsi se neptal,
když jsi ji sklouzl ústy níž,
když do oči ses nepodíval,
a přisunul ji mnohem blíž!

Když jsi ji svlékl i to co nechtěla,
Když dovolil sis k její růži přivonět,
Když v dívce tvá ruka se zachvěla,
Když začala tát, jak medový květ.
Autor SWEET13, 12.01.2008
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Oťas, C.alwen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uf,to je nářez!

12.03.2008 00:27:00 | Oťas

takovy hajzly bych střílela.
Ale di¨lko je to vydarene, přímo z toho čpí vyvanutá nevinnost...

22.02.2008 23:41:00 | C.alwen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí