Papír co nosí listonoš

Papír co nosí listonoš

Anotace: O obálkách slz a úsměvů

Dopisy chodí
nechávajíc se nosit
v dnu
by zjasnily noc
či ztemnily ji více
modrou vlnkou písmenek.

Skrývají za řádky
slovíčka i hádky
a věty útěchy
a s nimi pláč.

Známky si berou
pyžámka různých barev
netuše
že frankují
oční tik hodinek
co určují
zda nadešel čas
či ještě ne.
Autor Jan Urban, 16.09.2004
Přečteno 574x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obálky dopisní a jejich známky
dnes je to dávno pryč,
bylo to krásný.
Popsaný někým list...
Vůně a slova.
Poštovní dopisy,
měly svá kouzla.;-) *ST

19.06.2020 21:08:28 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí