Zářivé oči

Zářivé oči

Anotace: co dává měsíc...

pověsil měsíc lampičku
do větví starých stromů
asi chtěl spočnout chviličku
anebo chtěl už domů

jedna zvědavá holčička
hledí do větví stromů
povídá hele lampička
a už ji nese domů

najednou všude jasná zář
jak dívka lampu nese
a štěstíčko jí zdobí tvář
jak v horečce se třese

teď ze všech dívčích očí září
magický měsíční svit
když chlapci s horkou tváří
šeptají " chci tě mít " ...
Autor oli, 13.01.2008
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: pavlis, Květka Š., Nola77
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí