Ekologicky zoufalá

Ekologicky zoufalá

Anotace: ...zoufalá z toho,kolik stránek v sešitě se mám naučit:(

Strčte si za klobouk Hálka!
Vznikla by snad válka
kdybych nevěděla kdo to byl,
co napsal a čím se proslavil?
Na co mi bude Nerudovo Hřbitovní kvítí?!
Vždyť slunce ho nediskriminuje a i na něj svítí!
Na co se zabývat existencí tasemnice,
kdejaký ptáka, brouka,lvice?
Na co trojúhelní, rovina přímka?
Vždyť stačila by malilinká zmínka...
Proč popisovat celý sešit?
Vždyť ochránce to musí děsit!
Autor jaňa, 13.01.2008
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Danah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí