Člověk neodpouští, lidstvo zapomíná

Člověk neodpouští, lidstvo zapomíná

Anotace: ....

Nikdy jsi neodpustila.
Já to vím.
Prostě jsi zapomněla.
Vždyť vím.

Nemůžeš za to.
Já ti nevyčítám.
Jsi přec mé zlato
A rád tě mám.

Upadlo to v zapomnění
- Člověk neodpouští. -
Žiješ v marném přesvědčení.
- Lidstvo zapomíná. -

Nemůžeš za to.
Člověk je tak stvořený.
Neodpustíš mi to.
Nech to zapomenutý.
Autor vinci, 13.01.2008
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Rafi..., malá čarodejnice wiggová netopýrková, rry-cussete, klaris.mertlice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí