Tančím v návratu

Tančím v návratu

Anotace: ..... (inspirace Simon Lovelock - Eternal Spirit)

jako by padaly kapky deště,
měkké a stříbrné
a každá z nich ti nastavila zrcadlo

kaluže se přelévají
přes okraj

naší fantazie,
na jejíž klidné hladině pluje
- bárka tvých dvou bot,
necháme je, zastaví je plot...

vracíme se z cest
v náručí déšť
a v očích odlesk vulkánu
potkal ses s ním poránu
nad ním zbytky hvězd.

Stisklá klika u dveří
zve do tepla svítání
pofoukáme horký šálek
zamícháme vzniklý zmatek
úsměvem a bez ptaní...

...mám tě ráda...
Autor Verena, 13.01.2008
Přečteno 284x
Tipy 13
Poslední tipující: Theara, Danah, Raduzk, Bíša, Psavec, Vladimír P., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přečetla jsem dvakrát..to znamená, že se mi líbí.

13.01.2008 23:40:00 | Theara

Pěkná báseň. Nápaditá.

13.01.2008 18:44:00 | Vladimír P.

Ten konec překvapil, mile. Hezká básenka, dýchá jakési usmíření, snad klid, pohodu a mír ...

13.01.2008 18:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí