...

...

Anotace: tohle patří ještě k jiné práci...ta bohužel ještě není hotová...

Tiše ležím ve tmě
svět vidím jen letmě
hlavou mi prolétnou poslední myšlenky
nakrátko navštíví
jak hrůzné milenky,
a pak se ztrácejí…

Zubaté vzpomínky
krčí se nade mnou
svou tíhou bezednou
zažehnou plamínky
které uhasí jen pláč,
jenž mě opustil…

po ruce stékají červené paprsky –
to slunce zapadá
do lidské radosti,
to břit se brodí v červáncích
a den se zvolna vytrácí…
…jen rov, ticho a tma…
Autor Cherry.Label, 13.01.2008
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí