Stává se ze mě psychopat

Stává se ze mě psychopat

Anotace: ........................................................

Stává se ze mě psychopat,
a každé ráno nový šrám.
Kůži si nehty rozdrásat,
a pořád, pořád budu sám...

Mít vedle sebe někoho,
s kým neumět se smát?
Raději obejdu se bez toho,
už nenechám si sílu brát...

Z něčeho co mučí moji mysl,
zrodila se představa..
Ale... Vždyť nedává to smysl...
A kdo je ta postava?

Ten strach co ve mně vyvolává,
chce zničit moji odvahu..
Ta jí ještě odolává,
hochu... Chce to rozvahu...
Autor Vain Hope, 14.01.2008
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Liquid vamp, anti-HERO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí